Premi d’Humanitats Joaquim Palmada i Teixidor

El Centre d’Estudis Comarcals de Banyoles, com a institució dedicada a la salvaguarda, protecció, recerca i difusió del patrimoni arquitectònic, històric i cultural de la comarca convoca el Premi d’Humanitats Joaquim Palmada i Teixidor per a treballs de recerca de batxillerat, amb l’objectiu d’estimular l’interès pels temes humanístics entre els estudiants dels instituts de batxillerat del Pla de l’Estany.

Fins l’any 2009, es van convocar les beques Joaquim Palmada que tenien l’objectiu principal de promoure la investigació científica i humanística al Pla de l’Estany a nivell acadèmic. Les beques anaven dirigides tant a investigadors individuals com a equips de treball, universitaris o no, interessats en investigar algun tema relacionat amb la nostra comarca. Foren creades l’any 1999, amb l’objectiu de fomentar la investigació a la nostra comarca, tant en el camp humanístic com en el científic. Des de l’any 2003 i fins l’any 2009 data de la darrera convocatòria va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Banyoles i del Consell Comarcal del Pla de l’Estany. Al llarg de la seva curta història, més d’una cinquantena de projectes es varen presentar, el que ve a demostrar l’interès que va despertar aquest tipus de premi entre els investigadors de la comarca.

2018-2019

A continuació us presentem els treballs que van optar al Premi d’humanitats Joaquim Palmada i Teixidor d’aquest curs 2018-2019:

Un procés universal o individual?

Manel Saderra per sempre

Humans i màquines

Comparació de sistemes educatius

El llegat de set dies d’agost

Americae Uniti Status

FORMULARI PER PRESENTAR ELS TREBALLS

Nom*

Cognoms*

DNI*

Correu Electrònic*

Centre educatiu*

Arxiu del treball: Màxim 100MB

*Tots els camps són obligatoris.