CICLE ELS DIVENDRES PARLEM

Iniciem un nou cicle de conferències que hem anomenat:  “Els divendres, parlem”  que es farà cada primer divendres de mes (sempre que sigui possible) al nostre local del Tint. Segons la temàtica es faran sortides relacionades amb la xerrada que seran el dissabte o diumenge posterior.

Tindrà un caràcter obert i amb diversitat de temàtiques amb una  especial atenció a fets, experiències , persones, estudis… que girin a l’entorn de la nostra comarca.

Programació

Divendres 13 de gener
Conferència El cartellisme durant el primer terç del segle XX a càrrec de Santi Barjau, doctor en Història de l’Art i conservador del departament gràfic de l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona.
Organitzada conjuntament amb el Centre Cívic de Porqueres i l’Agència Catalana de Patrimoni Cultural.

Dissabte 14 de gener
Visita a l’Estudi Carles Fontserè a Porqueres.

Divendres 10 de febrer
Conferència La mandíbula de Banyoles: noves interpretacions i estat actual del coneixement, a càrrec de Julià Maroto, professor de la UdG i arqueòleg.

Divendres 3 de març
Conferència sobre “Càntut”, l’experiència de recuperació de les cançons dels nostres avis , a càrrec d’Albert Massip, i Francesc Viladiu, co creadors de “Càntut”.

Divendres 21 d’abril
Conferència  Els aspectes socials i polítics de l’obra de Joan Fuster: una perspectiva valenciana, a càrrec de Vicent Soler economista i ex conseller d’Hisenda de la Generalitat Valenciana.

Divendres 5 de maig
Conferència La vida a pagès a l’època romana: la vil·la romana de Vilauba  a càrrec de Pere Castanyer.

Els aspectes socials i polítics de l’obra de Joan Fuster: una perspectiva valenciana

El dia 21 d’abril dins el cicle “El divendres, parlem” Vicent Soler i Marco, economista i ex conseller de la Generalitat Valenciana, ens va parlar sobre “Els aspectes socials i polítics de l’obra de Joan Fuster: una perspectiva valenciana”. Soler ens va fer una dissertació sobre alguns aspectes de l’obra de Joan Fuster des de […]