Les Garrotxes

Ja ha sortit a la venda el número 22 de la revista Les Garrotxes, amb un dossier sobre el porc i l’embotit. Dirigida pel periodista banyolí Jordi Nierga i publicada dos cops a l’any, la revista Les Garrotxes ofereix articles sobre patrimoni, etnologia i tradicions de les comarques de la Garrotxa i el Pla de l’Estany. Com és habitual, en aquest número hi col·laboren diversos socis del Centre d’Estudis: Miquel Rustullet («Tradicions a Banyoles i a Vilert»), Jaume Colomer («Agafar el porc pel nas»), Guerau Palmada («La torre i l’església de Briolf»), Josep M. Massip («La polla d’aigua») i Joan Pontacq («Passejada per Crespià»). Hi ha també una llarga entrevista de Ramon Estéban a Jeroni Moner, expresident del Centre d’Estudis, i un article de Xavi Xargay sobre el nostre consoci Antoni Freixa, així com altres articles sobre temes de Banyoles i la comarca. Hi trobem també diverses fotografies procedents de l’Arxiu Comarcal del Pla de l’Estany.