COL·LOQUI DE TARDOR

La tardor de 1993 es va posar en marxa un nou projecte, que ha tingut continuïtat fins al dia d’avui. Cada tardor, juntament amb la Universitat de Girona, el Centre d’Estudis organitza un col·loqui d’alta divulgació científica, d’un a tres dies de duració segons la temàtica posada a debat i procurant sempre que el seu interès tingui alguna relació amb la nostra comarca. Estan adreçats tant a la comunitat científica i universitària com a la societat civil en general, interessada per a cada tema específic. Sovint s’han publicat posteriorment en forma d’uns Quaderns monogràfics. Els temes tractats han estat molt diversos: la llengua catalana, el mas medieval, la ciutat medieval, l’art gòtic, la farga catalana, la història recent, l’educació, el clima local, l’estany, la gestió ambiental, la geologia, la paleontologia, el burro català, el llop, les llegendes i els equipaments museístics.

Històric de Col·loquis

XXVIII Col·loqui de Tardor 2022

Els dies 4, 5 i 6 de novembre de 2022 es celebrarà el XXVIII Col·loqui de Tardor sota el títol “Els nous paisatges energètics”.

Aquest col·loqui té la voluntat d’incidir en la conscienciació de la nostra comarca en aquests temes i per incentivar propostes i projectes.

Tríptic Col·loqui de Tardor 2022

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Nom*

Cognoms*

Adreça

Població

Codi Postal

Telèfon*

Correu Electrònic*

Sóc:*

*Tots els camps són obligatoris.

Preu de la inscripció:
General : 30 €
Estudiants : 15 €
Socis del CECB i personal de la UdG : Gratuït

Cal fer l’ingrés al compte corrent següent per confirmar la inscripció :

ES47 2100 0023 4202 0005 9508