COL·LOQUI DE TARDOR

La tardor de 1993 es va posar en marxa un nou projecte, que ha tingut continuïtat fins al dia d’avui. Cada tardor, juntament amb la Universitat de Girona, el Centre d’Estudis organitza un col·loqui d’alta divulgació científica, d’un a tres dies de duració segons la temàtica posada a debat i procurant sempre que el seu interès tingui alguna relació amb la nostra comarca. Estan adreçats tant a la comunitat científica i universitària com a la societat civil en general, interessada per a cada tema específic. Sovint s’han publicat posteriorment en forma d’uns Quaderns monogràfics. Els temes tractats han estat molt diversos: la llengua catalana, el mas medieval, la ciutat medieval, l’art gòtic, la farga catalana, la història recent, l’educació, el clima local, l’estany, la gestió ambiental, la geologia, la paleontologia, el burro català, el llop, les llegendes i els equipaments museístics.

Històric de Col·loquis

XXVII Col·loqui de Tardor 2021

Degut a les restriccions provocades per la pandèmia el XXVII Col·loqui de Tardor es va haver d’ajornar.
Finalment es durà a terme els dies 5, 6 i 7 de novembre de 2021 sota el títol “Hospitals de guerra (1936-1939).L’hospital de guerra de Banyoles i el doctor Jimeno”.

Aquest col·loqui es dedicarà a la medicina de guerra, centrant l’atenció en el funcionament de l’hospital de guerra de Banyoles i en la figura del seu director, el doctor Jimeno, sense oblidar l’impacte de l’hospital en la vida de cada dia de la Banyoles de 1938.

Tríptic Col·loqui de Tardor 2021

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Nom*

Cognoms*

Adreça

Població

Codi Postal

Telèfon*

Correu Electrònic*

Sóc:*

*Tots els camps són obligatoris.

Preu de la inscripció:
General : 30 €
Estudiants : 15 €
Socis del CECB i personal de la UdG : Gratuït

Cal fer l’ingrés al compte corrent següent per confirmar la inscripció :

ES47 2100 0023 4202 0005 9508