El dimarts dia 4 de juny, es va dur a terme la tercera Sortida de Neteja i Senyalització. Organitzat pel nostre centre i el Centre Excursionista, aquest cop a proposta de l’Ajuntament de Cornellà hem anat a estassar un antic rentador a Corts, el de can Ballau al tocar del riu Remençà per la zona del polígon de Pont-Xetmar, que estava completament amagat a la vista.
Aquest rentador es va malmetre, fa uns anys, per la gent que va construir el pont per on passa la carretera que comunica el polígon, primer amb el Pla d’Avall i llavors amb Camós i Palol de Revardit.
Ens vam ajuntar fins a 12 persones, inclosos dos regidors de l’Ajuntament, així com observadors de l’Associació de Veïns de Corts i el primer que es va tenir que fer va ser tallar branques d’arbres caigut per poder accedir al propi rentador i buidar-lo de la terra que anteriors riuades havien aportat al seu interior. També vàrem fer unes escaletes per a facilitar l’accés que anteriorment es feia per l’altre costat.
Desitgem que l’Ajuntament pugui acabar de fer les feines de major envergadura i recuperar el curs d’aigua per dins del rentador i mantenir-lo per molts anys en òptimes condicions per poder gaudir de la seva contemplació.
La propera sortida la planejarem per al mes d’octubre.