Col·loqui de Tardor: un canvi de darrera hora

Problemes de darrera hora, derivats de l’ajustada agenda de la persona que havia fer la conferència inaugural del Col·loqui de Tardor, el professor Jorge Wagensberg, ens obliga a traslladar la seva intervenció al diumenge dia 27 a les 11:00 del matí, convertint-se d’aquesta manera en Conferència de Cloenda.

Malauradament, però, se’ns ha comunicat avui, i a poc més de dues setmanes d’iniciar el Col·loqui creiem que no hi ha temps material per trobar un conferenciant adient al que representa una cerimònia d’obertura. D’aquesta manera, donem per cancel·lats els actes previstos per divendres dia 25, i el Col·loqui començarà el dissabte 26 a les 9:15, acabant aquesta primera jornada a a les 20:15, atès que la conferencia que estava prevista fer el diumenge, l’hem traslladat al dissabte a les 19:30, tal i com podreu veure en el tríptic que acompanya aquest escrit.

Demanem disculpes per l’enrenou que us puguem ocasionar, però com heu pogut comprovar, han estat causes totalment alienes a l’organització.