Després de la firma d’un nou conveni amb el Consell Comarcal i els ajuntaments de la comarca amb el Centre d’Estudis Comarcal i el Centre Excursionista continuem fent accions per recuperar el nostre patrimoni.
Ja estem acabant la segona volta d’actuacions a la comarca i aquest cop, el dimarts 6 de maig, hem anat a Serinyà. Després de l’estiu anirem a Fontcoberta i Palol i ja l’haurem acabat. Tot seguit ja es podran instal·lar les senyalitzacions, fletxes i plafons corresponents.

El lloc triat ha estat el camí que, sortint del costat nord del pavelló de Serinyà pel carrer de Les Vinyes, et porta cap el bosc d’en Soca on es troba la cova de la Bora Gran. Pel mateix camí també es pot arribar fins a la font del Sagrat Cor i a la d’en Pinell. Encara que aquesta darrera ha estat reformada per algun voluntari del poble i ara són dues. Han posat un frontal de ciment a la font i una inscripció amb el nom i la data del fet.

No ha sigut un treball massa dur aquest cop. Els camins estaven ben fressats i només ha calgut netejar-los de les vores. Una especial dedicació ha estat necessària per l’entorn de la cova. Amb les vuit persones que avui han vingut a ajudar ha quedat net per una temporada.

Bon estiu a tothom, fins a l’octubre