Vam decidir, tal com ja havíem anunciat, tornar al Salt d’en Vila a intentar enllestir la feina. Ben proveïts de troncs de fusta tallats i uns paquets de rees per la nostra part i d’uns quants metres quadrats de pedra i pasta per encimentar per part de la persona de la brigada de l’Ajuntament de Porqueres ens hem trobat avui dimarts 7 de febrer, un total de deu persones per dur a terme la feina prevista.

Hem aconseguit refer els dos bancs amb la pedra nova i fer uns quants graons en el tram de baixada des de la carretera fins a la font. També hem continuat fent-ho a la part de camí que condueix a les gorgues, però aquí ja sense fustes, només amb pedres i rees per aguantar-les, per un costat i removent roques, que estaven al mig del pas, per una altra.

Encara i així, no hem aconseguit tots els nostres objectius i tornarem el mes vinent per arribar fins als dos saltants d’aigua i els intentarem netejar de tots els tronc caiguts que siguem capaços. També hem recollit, de nou, tres sacs industrials de brossa de la cuneta de la carretera que desguassa allà mateix i arrossega tot el que troba pel davant, fins i tot un neumàtic.