El dilluns 23 de març, al matí, vàrem anar a fer la segona sessió de neteja de la rajoleria. Ha quedat molt millor, encara que no està acabada del tot, caldrien més hores de treball per deixar-la en perfecte estat de revista. En la nostra opinió li calen algunes obres d’una certa importància per consolidar-la i evitar que col·lapsi, així com altres obres de neteja amb una retro petita per tal de netejar la part superior del forn, el qual ara ja és accessible per sota, per la boca on es posava la llenya.

Dins el forn es veuen 8 arcs d’uns 25 cm de gruix i entre mitges un espai d’uns 15 cm per circulava l’escalfor cap a dalt per coure les rajoles, teules, etc, que es posessin. El forn fa uns 4 metres de llarg. Està molt ben conservat, però caldria treure-li tota la runa que té a sobre.

També es va estassar la plaça superior on es troba la zona de càrrega del forn i ara es veu tot el conjunt d’una forma més clara. També queda pendent de neteja la zona de la plataforma de càrrega dels carros.