El passat 11 de novembre vam anar a treballar a Camós. Aquest dia vam anar a desbrossar la zona corresponent al pont de can Grapes que travessa el riu Matamors i que era un camí alternatiu per anar cap a Banyoles que avui en dia està senyalitzat com a carril bici i que uneix Fontcoberta i Cornellà passant per Banyoles i Porqueres.

El pont té dues inscripcions, a banda i banda, que diuen el mateix «Año 1880 siendo Diputado Provincial del distrito D. Alejandro Rovira y Alcalde D. Vicente Besalú».

També es va aprofitar per a intentar netejar unes pintades existents a la font del Salt Dalmau. Afortunadament la llera estava sense aigua i es va poder treballar còmodament netejant les herbes arrelades a la pròpia paret del pont i estassant alguns arbres i herbam fins la rentadora que es troba uns metres més amunt, utilitzada pels estadants del mateix can Grapes.

Els participants van ser: Jaume Nogué, Miquel Rustullet, Manel Prat, Quim Prat, Pere Trias, Joan Pontacq, Joan Coromines, Ferran Jiménez, Juli Zamora, Mateu Butinyà i Carles Puncernau. Més 12 persones de Camós amb el seu alcalde al capdavant.